Βιογραφικο

Η Σταυρούλα Ζαρκάδα ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών Αθήνας. Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην ψυχοθεραπεία Γνωσιακού Συμπεριφοριστικού μοντέλου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σε Γραφείο Παροχής Κοινωνικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών όπου ασχολήθηκε με την συμβουλευτική ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Παράλληλα εργάστηκε ως συντονίστρια Ομάδων Γονέων αποσκοπώντας στην αφύπνιση των γονέων σε σχέση με την σοβαρότητα του τρόπου άσκησης του γονεικού τους ρόλου και τις επιπτώσεις του στην ψυχική διαμόρφωση των παιδιών τους.

Επόμενος επαγγελματικός σταθμός υπήρξε η στελέχωση Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ όπου και διετέλεσε στέλεχος πρόληψης αναλαμβάνοντας την ευαισθητοποίηση παιδιών, εφήβων, γονέων και εκπαιδευτικών γύρω από θέματα εξαρτήσεων. Παράλληλα ασχολήθηκε και με ατομικά αιτήματα εξαρτημένων ασθενών.

Από το 2007 έως και σήμερα ιδιωτεύει ασχολούμενη ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Σημαντική εμπειρία στον παιδικό αυτισμό και στην αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών εφήβων και ενηλίκων. Πλούσια και διαρκή συμμετοχή σε επιμορφωτικές δράσεις και παράλληλη ερευνητική δραστηριότητα.

Από το 2011 έκανε στροφή στην άσκηση της ψυχοθεραπευτικής της πρακτικής με σημαντικές επιρροές από τον χώρο της ψυχανάλυσης όπου και εκπαιδεύεται.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE

skype logo

Κατεβάστε την εφαρμογή και καλέστε την επαφή s_zarkada ή τηλεφωνήστε στο 6977605735 για να προγραμματίσουμε το skype ραντεβού σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

calendar new

Καλέστε στο +30 6977605735 για να προγραμματίσετε την συνεδρία σας